Іспанська преса про матч

Іспанська преса про матч "Зоря" - "Еспаньйол": Українці в Запоріжжі билися, як козаки

Укрінформ
Іспанський футбольний клуб "Еспаньйол" зіграв у Запоріжжі внічию із луганською "Зорею" у матчі-відповіді плей-офф відбору Ліги Європи (2:2) і за результатами двох поєдинків (вдома - 3:1) вийшов до групового етапу.

Іспанські ЗМІ вітають успіх своєї команди і віддають належне українцям, повідомляє Zbirna.com. "Дванадцять років потому "Еспаньйол" знову гратиме на груповій стадії еврокубковго турніру. Українська "Зоря" влаштувала справжній трилер у Запоріжжі, який ледь не закінчився погано для іспанців. Перші півгодини були жахливими, але гол Факундо Феррейри все змінив. Варгас другим м'ячем остаточно поховав надії господарів", - пише газета Marca.

"Факундо Феррейра забив смертельний для" Зорі "м'яч у першому таймі. Українці боролися, як козаки, але... Аргентинський заряд виявився сильнішим", - так описало те, що сталося, видання AS.

Читайте також: "Зоря" не змогла пробитися у груповий турнір Ліги Європи УЄФА

"Перевага після першого матчу 3:1 не змінила тактичних принципів тренера Гальєго. "Еспаньйол" прагнув володіти м'ячем і грати першим номером. Але у перші 30 хвилин це йому не вдавалося. "Зоря" явно домінувала і створила кілька небезпечних моментів. Могли відзначитися Кочергін, Іванісеня та Будковський. Однак після голу Феррейри у "біло-синіх" знову виросли крила. Справу було зроблено, хоча гол Русина на 78-й хвилині розкрив недоліки в обороні каталонської команди", - зазначає 20 minutos.

Фото: rcdespanyol.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-