Усик приїде в Лондон на бій Ломаченка, там обговоримо його наступних суперників - Хірн

Усик приїде в Лондон на бій Ломаченка, там обговоримо його наступних суперників - Хірн

Відео
Укрінформ
Остаточно вирішено, що бій українського боксера Олександра Усика проти Карлоса Такама у суперважкій вазі не відбудеться.

Це підтвердив сопромоутер українського боксера Едді Хірн, а також розповів про переговори з іншими претендентами.

“Такам підписав контракт на бій з кимось іншим. Нехай вони самі себе оцінюють, але він вчинив нерозумно. Є кілька імен. Ми ведемо переговори з Андрієм Федосовим і з Брайантом Дженнінгсом. Усик буде в Лондоні під час бою Ломаченка, і ми обговоримо його суперника.

Він є обов'язковим претендентом на бій з переможцем реваншу Джошуа - Руїс. Усик - геній, але ми говоримо про перехід у більш важку вагу”, - цитує Хірна XSPORT.

Раніше український боксер Олександр Усик повідомив, що не битиметься з росіянином Андрієм Федосовим, “тому що це обов'язково переведуть в політичну площину”.

Читайте також: Усик відмовився від бою проти росіянина Федосова

Нагадаємо, дебют ексабсолютного чемпіона світу у першій важкій вазі Олександра Усика в суперважкому дивізіоні має статися 12 жовтня в Чикаго (США). У своєму останньому поєдинку Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив всі чемпіонські титули в першій важкій вазі. Невдовзі Усик позбувся усіх титулів через перехід у суперважку вагову категорію.

Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі (до 61,2 кг) Василь Ломаченко проведе бій з британцем Люком Кембеллом 31 серпня. На кону стоятимуть відразу 3 чемпіонські титули - за версіями WBC, WBA і WBO.

Фото: K2 Promotions

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-