Фран Соль поділився враженнями від початку австрійського збору

Фран Соль поділився враженнями від початку австрійського збору "Динамо"

Відео
Укрінформ
Форвард київського футбольного клубу "Динамо" 27-річний іспанський футболіст Фран Соль розповів про початок підготовки до нового сезону.

Фран Соль в інтерв'ю клубній пресі, зокрема, зазначив, що радий повернутися до тренувань після довгого відновлення, особливо в такому гірському місці, де "Динамо" наразі проводить свій перший збір.

“Я дуже радий повернутися до роботи. З кожним днем почуваю себе краще і краще. Мені подобається тренувальний збір, ці гори. Шкода, що минулого сезону стільки гравців отримали травми в ключові моменти сезону. Я бачив усі матчі “Динамо” і був розчарований тим, що не можу вийти на поле і допомогти своїй команді. Але тепер я бачу, що всі знову разом, всі здорові й це дуже добре. Ця команда вражає, і ми можемо провести чудовий сезон", - сказав футболіст.

Читайте також: Футболісти київського “Динамо” провели перше тренування на зборі в Австрії

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, 27-річний іспанський футболіст київського "Динамо" травмував суглоб в першому таймі гри 20-го туру Прем'єр-ліги проти "Десни", яка відбулася в березні. Фран Соль перейшов до київського клубу взимку з нідерландського ФК "Віллем II".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-