Казахстанський боксер Головкін заробив близько $15 млн за бій з Роллсом

Казахстанський боксер Головкін заробив близько $15 млн за бій з Роллсом

Укрінформ
Екс-чемпіон світу в середній вазі казахстанський боксер Геннадій Головкін заробив близько 15 млн доларів за бій з канадцем Стівом Роллсом, який тривав лише 4 раунди.

Згідно з офіційними даними, поданими до Спортивної комісії штату Нью-Йорк (США), гонорар боксера з Казахстану склав лише 2 млн доларів. Однак в реальності з урахуванням різноманітних бонусів його сума сягає близько 15 млн (дані ESPN). Про це повідомляє klitschko-brothers.com.

Офіційний гонорар його суперника, Стіва Роллса, склав лише 300 тис. доларів.

Решта учасників боксерського шоу, яке відбулося 9 червня на арені “Медісон Сквер Гарден”, отримали наступні гонорари: Ісраїл Мадрімов - 48 тис. доларів, Маркус МакДеніел - 42,25 тис. доларів, Алі Ахмедов - 25 тис. доларів, Микита Абабій - 8 тис. доларів

Читайте також: Головкін нокаутував Роллса і чекає на Сауля Альвареса

Нагадаємо, колишній чемпіон світу в середній вазі казахстанський боксер Геннадій Головкін переміг канадця Стіва Роллса. В четвертому раунді Головкін нокаутував канадця нищівним ударом в щелепу. Для Геннадія Головкіна ця перемога стала першою після поразки від мексиканського боксера Сауля Альвареса і успішним дебютом на платформі DAZN. Це був його прем'єрний бій з шести майбутніх поєдинків на DAZN.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-