Українські ветерани завоювали чотири «золота» на міжнародних змаганнях у Шотландії

Українські ветерани завоювали чотири «золота» на міжнародних змаганнях у Шотландії

Укрінформ
У Шотландії на міжнародних змаганнях The Cateran Yomp-2019 команда військовослужбовців і ветеранів із України завоювала чотири золоті та дві бронзові медалі.

Про це повідомляє благодійний фонд «Ветеранська десятка» у Facebook.

"Команда V10 поранених учасників бойових дій успішно завершила свою участь у марш-кидку The Cateran Yomp в Шотландії. Чотири члени команди в ночі та вранці 9 червня перетнули фініш «золотого етапу» змагань - 87 км, решта подолали «бронзовий» етап - 35 км", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Фріз закликала ветеранів долучатись до збірної Invictus Games

Зазначається, що Олег Зимников показав один із найкращих результатів на дистанції 87 км. Вадим Свириденко на протезах пройшов «бронзовий» етап 35 км і вклався в загальний норматив (8 годин).

"Всі члени команди продемонстрували свої найкращі якості та гідно представили військо України", - зазначили у "Ветеранській десятці".

У змаганнях взяли участь команди ветеранів із США, України, Великобританії, Канади, Австралії та Грузії.

Як повідомив у розмові з Радіо Свобода один з організаторів змагань від України, директор благодійного фонду «Ветеранська десятка» Володимир Гаврилов, у складі команди змагались троє армійців, один представник Національної гвардії України та двоє ветеранів.

Вперше українські ветерани взяли участь у змаганнях The Cateran Yomp минулого року, тоді команда виборола п’ять золотих та одну бронзову медаль. Цього року до підготовки команди долучились фонд «Ветеранська десятка», Трастовий фонд НАТО, посольство Великої Британії та керівництво Збройних сил і Національної гвардії України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-