Олег Протасов дав поради збірній України перед грою із Сербією

Олег Протасов дав поради збірній України перед грою із Сербією

Укрінформ
Національній збірній Україні з футболу у сьогоднішньому матчі із збірною Сербії потрібно зберігати концентрацію усі 90 хвилин.

Про це у коментарі власному кореспондентові Укрінформу заявив у Лодзі перший віце-президент Федерації футболу України, відомий у минулому гравець збірної СРСР й України Олег Протасов.

"Їхня команда дуже рівна, підібрана та небезпечна. Нам потрібно зберігати концентрацію усі 90 хвилин", - заявив Протасов.

Він зазначив, що Португалія, Україна і Сербія – це три команди, які на сьогодні претендують на два місця, що дають вихід з групи.

Український футбольний функціонер висловив думку, що нашій збірній може допомогти те, що тренер національної збірної Андрій Шевченко трохи раніше зібрав футболістів на збір, а серби, які грають в європейських топ-клубах, вже давно грали останні офіційні матчі.

Читайте також: Футбольний матч Україна — Сербія у Львові пройде без сербських уболівальників

"Нам може допомогти те, що cерби можуть бути трохи більш розслабленими", - зауважив Протасов.

Як повідомлялося, 7 червня національна збірна України з футболу проведе свій третій поєдинок у відбірковій групі чемпіонату Європи-2020, в якому на 35-тисячній "Арені Львів" зустрінеться з командою Сербії. Матч розпочнеться о 21.45. Наживо його покажуть телеканали "Україна" і "Футбол 1".

Фото: xsport

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-