Андрій Лунін прибув до табору збірної України з футболу в Харкові

Андрій Лунін прибув до табору збірної України з футболу в Харкові

Відео
Укрінформ
Воротар збірної України з футболу Андрій Лунін залишив збірну України U-20 і прибув до табору головної команди у Харкові, яка готується до матчів відбору на Євро-2020 проти Сербії та Люксембургу. 

Коментуючи свій виклик, Андрій Лунін зазначив, що радий приєднатися до національної збірної і позмагається за місце в стартовому складі.

"Втомлений і щасливий. Радий, що команда U-20 вийшла до чвертьфіналу. Ми це заслужили. Надалі вболіватиму за хлопців. З колумбійцями оцінюю шанси 50 на 50. Розумію своє призначення - я потрібен головній команді, і тут немає жодних приводів для смутку. Навпаки, я радий виклику і позмагаюся з хлопцями за місце у стартовому складі", - цитує Луніна Ukraine national football team у Facebook.

Відео коментаря Луніна:

Читайте також: Андрій Лунін залишив розташування збірної України U-20 з футболу

Як повідомлялося, воротар збірної України з футболу U-20 Андрій Лунін залишив розташування команди після перемоги над Панамою (4:1) в 1/8 фіналу ЧС-2019 у Польщі й далі готуватися до матчів відбору на Євро-2020 в складі основної збірної України. 7 червня у Львові підопічні Андрія Шевченка проведуть матч проти Сербії, а 10 червня там же зіграють проти Люксембургу.

Фото: instagram.com/brave_gk_international

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-