Андрій Лунін залишив розташування збірної України U-20 з футболу

Андрій Лунін залишив розташування збірної України U-20 з футболу

Укрінформ
Воротар збірної України з футболу U-20 Андрій Лунін залишив розташування команди після перемоги над Панамою (4:1) в 1/8 фіналу ЧС-2019 у Польщі.

Андрій Лунін, зокрема, попрощався із командою у своєму Instagram та побажав футболістам успіху в 1/4 фіналу юнацького ЧС-2019.

"1/4 фіналу - топ. Продовжувати працювати і вірити. Спасибі команді за цей час, перемоги і емоції. Успіху і хорошої підготовки, щоб зробити все для півфіналу", - написав Лунін.

За інформацію Sport Arena, Андрій Лунін вже сьогодні вранці вилетів із Катовіце, щоб далі готуватися до матчів відбору на Євро-2020 в складі основної збірної України. 7 червня у Львові підопічні Андрія Шевченка проведуть матч відбору на ЧЄ-2020 проти Сербії, а 10 червня там же зіграють проти Люксембургу.

Читайте також: Збірна Сербії зазнала кадрової втрати перед матчем з Україною

Як повідомляв Укрінформ, 3 червня юнацька збірна України з футболу (гравці до 20-ти років) пробилася до чвертьфіналу чемпіонату світу-2019, який проходить в Польщі. У матчі 1/8 фіналу "синьо-жовті" завдали поразки команді Панами з рахунком 4:1. За путівку до півфіналу світової першості збірна Україна 7 червня в Лодзі зустрінеться з командою Колумбії, яка у серії пенальті перемогла збірну Нової Зеландії.

Фото: ffu.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-