Мінветеранів спільно з фондом

Мінветеранів спільно з фондом "Повернись живим" готуватимуть збірну Invictus Games

Укрінформ
Міністерство у справах ветеранів спільно з благодійним фондом "Повернись живим" готуватимуть національну збірну ветеранів до участі у змаганнях "Ігри нескорених" 2020 року.

Про це повідомила глава відомства Ірина Фріз на своїй сторінці у Facebook.

"Щиро вдячна благодійному фонду «Повернись живим» та Страткому за готовність пройти шлях відбіркових турнірів та прозоро формувати команду до змагань в 2020 році. Фактично вони взяли на себе левову частину роботи з підготовки нашої збірної", - написала вона.

Фріз повідомила, що Урядовий комітет з питань соціальної політики вже підготував проект розпорядження Кабміну щодо організації та забезпечення підготовки збірної команди України та її участі в міжнародних спортивних змаганнях “Ігри нескорених” у 2020 році.

"Також закликаю ветеранів активно долучатись як до участі у відборі, так і до комісій з визначення учасників майбутньої команди України. Ми маємо об’єднати наші зусилля і тоді Україна все зможе завдяки нашим ветеранам", - наголосила глава Мінвтеранів.

Читайте також: "Invictus Games" відтепер опікуватиметься Мінветеранів

Вона також відзначила, що розгляд та ухвалення рішення планується на засіданні Кабміну 5 червня.

Як зазначається, документом планується визначити Міністерство у справах ветеранів відповідальним за проведення національних змагань “Ігри нескорених” у 2019 році, а також відбір та підготовку національної збірної України для участі у міжнародних “Invictus Games” у 2020 році в м. Гаага, Королівство Нідерланди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-