Медведєв візьме участь у

Медведєв візьме участь у "Турнірі легенд" в рамках Ролан Гаррос

Укрінформ
Переможець 11 турнірів АТР, фіналіст Відкритого чемпіонату Франції 1999 року 44-річний капітан збірної України з тенісу в Кубку Девіса Андрій Медведєв повертається на корти Відкритого чемпіонату Франції.

Андрій Медведєв посперечається за титул в рамках виставкового турніру Legends Trophy в Парижі, який стартує 4 червня. Про це повідомляє БТУ.

Його напарником став екс-перша “ракетка” світу Хуан Карлос Ферреро з Іспанії.

На "Турнірі легенд-2019" серед чоловіків 35-45 років змагання стартують 4 червня у двох групах:
група А
- Джеймс Блейк / Марк Філіппуссіс
- Арно Клеман / Ніколя Ескюде
- Хуан Карлос Ферреро / Андрій Медведєв
група В
- Себастьян Гросжан / Мікаель Ллодра
- Євген Кафельников / Марат Сафін
- Томмі Хаас / Поль-Анрі Матьє

Читайте також: Ваврінка переміг Ціціпаса у 5-годинному матчі за вихід до 1/4 фіналу Ролан Гаррос

“Турнір легенд» - це дуже маленька частина всього Ролан Гаррос, але ми гвинтик, який повинен функціонувати. Наприклад, вчора був такий матч як Стен Ваврінка - Стефанос Ціціпас. Глядачі теж включаються в гру. І після такого поєдинку, якщо вболівальники подивляться “Турнір легенд”, то у них розслабляється мозок і вони готові до наступної битви. Перш за все важливо, щоб тут було цікаво, і атмосфера була дружня. Це та родзинка, заради якої багато хто грає в теніс.

З приводу виступу в дуеті з Хуаном Карлосом Ферреро, то ми ще жодного разу не грали разом, пари складають організатори. Я знаю, що він сам грає зі своїми підопічними гравцями повні п'ятисетовому матчі на тренуваннях. Він багато разів тут вигравав, він у відмінній формі і налаштований на перемогу”, - прокоментував свою участь у змаганнях Медведєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-