Ваврінка переміг Ціціпаса у 5-годинному матчі за вихід до 1/4 фіналу Ролан Гаррос

Ваврінка переміг Ціціпаса у 5-годинному матчі за вихід до 1/4 фіналу Ролан Гаррос

Відео
Укрінформ
Швейцарський тенісист Стен Ваврінка поділився емоціями після перемоги в п'ятигодинному протистоянні зі Стефаносом Ціціпасом на Ролан Гаррос. 

Стен Ваврінка після самого затяжного матчу в своїй кар'єрі, який тривав 5 год 9 хв, зокрема, зазначив, що долю матчу вирішило неймовірне потрапляння м’яча в лінію на матчболі.

"Заради таких емоцій я і тренувався, щоб знову повернутися на корти. Грати на очах у такої чудовій публіки, в такій потужній атмосфері, п'ять сетів на Grand Slam. Це причина, чому я повернувся після операції, тому що я люблю грати перед глядачами, грати на великих змаганнях. Я цим насолоджуюся. Сьогодні це було дійсно по-особливому.

Мені вдалося показати свій теніс і добре відіграти в п'ятому сеті, досвід мені в цьому допоміг, але не думаю, що досвід якось серйозно вплинув на результат. Різниця між нами була в один сантиметр. Він теж міг виграти. У Ціціпаса було багато шансів. ...Ми бачили, що м'яч на матчболі потрапив в лінію, а міг і не потрапити. Я лише сподівався, що суддя це підтвердить”, - цитує Ціціпаса БТУ.

Відео з місця події:

Поєдинок Стен Ваврінка (Швейцарія, 24) - Стефанос Ціціпас (Греція, 6) закінчився з рахунком 7:6 (6), 5:7, 6:4, 3:6, 8:6. У чвертьфіналі Ролан Гаррос Стен Ваврінка зіграє проти третьої “ракетки” світу швейцарськогго тенісиста Роджера Федерера.

Читайте також: Третя “ракетка” світу Федерер знявся з Мастерса в Римі через травму

“Що стосується чвертьфіналу проти Федерера, то це також буде щось приголомшливе для мене. Я дійсно щасливий. Він багато років тут не грав, але все ще показує такий хороший теніс, він кращий гравець в цьому спорті, тому це буде велике випробування”, - зазначив Ціціпас.

Фото: ATP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-