Хокеїст збірної Росії потрапив на відео з білим порошком

Хокеїст збірної Росії потрапив на відео з білим порошком

Укрінформ
У соцмережах було розміщено відео, на якому нападник збірної Росії та клубу НХЛ «Вашингтон Кепіталс» Євген Кузнєцов сфотографований у готельному номері поруч із порошком білого кольору.

Про це повідомляє російське видання «Спорт-Експрес».

«Я не завжди маю відношення до того, що відбувається поруч зі мною. Я ніколи не вживав наркотики і не маю наміру займатися цим. Якщо до мене є питання - я в будь-який момент готовий пройти медичну експертизу», - сказав Кузнєцов у зв'язку з цим.

Він уточнив, що відео, яке потрапило в інтернет, було зроблено влітку 2018 року в Лас-Вегасі після перемоги його команди в Кубку Стенлі. «Я просто зайшов до знайомих у номер. Коли побачив, що там у них відбувається - незнайомі жінки, незрозумілі речовини на столі - зателефонував другу і пішов звідти якомога швидше», - пояснює хокеїст.

Раніше в Twitter було опубліковано відео за участю хокеїста збірної Росії Євгена Кузнєцова. Він знаходиться в номері готелю і розмовляє по телефону. Перед Кузнєцовим на столі можна помітити порошок білого кольору. На ліжку біля хокеїста лежить спляча дівчина. Час і місце зйомки невідомо. Пізніше твіт було видалено.

НХЛ вивчатиме відео з форвардом "Вашингтона" і збірної Росії Євгеном Кузнєцовим, повідомив у Twitter заступник комісіонера ліги Білл Дейлі.

Читайте також: Фінляндія виграла чемпіонат світу-2019 з хокею

Нагадаємо, минулої суботи на чемпіонаті світу з хокею збірна Росії, що складалася з високооплачуваних зірок НХЛ, програла молодій збірній Фінляндії, яка в результаті стала чемпіоном світу.

Фото: photo.khl.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-