Дентіньйо — кращий гравець 31-го туру УПЛ

Дентіньйо — кращий гравець 31-го туру УПЛ

Укрінформ
Українська Прем’єр-ліга визначила найяскравішого футболіста з усіх, що взяли участь у матчах 31-го туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги.

За підсумком голосування фахівців експертної ради перемогу здобув півзахисник донецького футбольного клубу “Шахтар” Дентіньйо. Про це повідомляє прес-служба УПЛ.

30-річний бразильський півзахисник у матчі проти “Маріуполя” відзначився хет-триком. За оцінками експертів він значно випередив Матара (“Олімпік”), Сергія Мякушка (“Карпати”) і Віталія Миколенка (“Динамо”).

До складу експертної ради увійшли Олег Венглинський, Сергій Нагорняк, Артур Валерко, Геннадій Орбу, Віктор Грачов, Йожеф Сабо, Олександр Сопко, Степан Юрчишин, Анатолій Чанцев, Ігор Яворський.

Читайте також: Клаусула в Ісмаїлі і Тайсона велика, влаштує "Шахтар" - Ахметов

Нагадаємо, 26 травня в рамках 31 туру УПЛ футболісти донецького клубу "Шахтар" з рахунком 4:0 завдали нищівної поразки ФК "Маріуполь". На ОСК "Металіст" у Харкові м'ячі забили Дентіньйо (52-а хвилина, 57, 80) і Тете (78). "Шахтар" наразі проводить матчі в якості дострокового чемпіону України.

Фото: ФК "Шахтар"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-