Клаусула в Ісмаїлі і Тайсона велика, влаштує

Клаусула в Ісмаїлі і Тайсона велика, влаштує "Шахтар" - Ахметов

Відео
Укрінформ
Президент донецького футбольного клубу “Шахтар” Рінат Ахметов прокоментував кадрову ситуацію в команді.

Рінат Ахметов в інтерв’ю програмі “Великий футбол”, зокрема, зазначив, що Ісмаїлі, Тайсон і Марлос дуже потрібні “Шахтарю”, але не відповідати на хорошу трансферну пропозицію було б несправедливо по відношенню до футболіста.

“Тайсон, Марлос, Ісмаїлі незамінні? Ці гравців дуже потрібні “Шахтарю”, і команду важко уявити без них. Але коли є серйозна пропозиція, у нас є вибір. Якщо ми не відпускаємо гравця, значить, ми за великим рахунком стаємо катами долі футболіста. Тому ми готові продавати. Якщо є великі, серйозні пропозиції, то ми готові продавати однозначно гравця. Наші скаути працюють і нам пропонують завжди інших гравців. Якщо ми когось втратимо, то ми повинні знайти, ким замінити. І заміна має бути сильнішою за втрати.

Клаусула в Ісмаїлі і Тайсона? Це велика сума. Нас влаштує", - цитує Ахметова прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: Прем'єр-ліга: "Шахтар" розгромив "Маріуполь", "Зоря" обіграла "Олександрію"

Також Ріна Ахметов оцінив трансферні можливості клубу, рекордом для якого є отримання 60 млн євро за перехід Фреда.

"Сьогодні за підбором гравців “Шахтар” - дуже сильна команда. Ми грали з “Динамо”, вийшла наша молодь, вона незіграна. Але тренер поставив, а вони його не підвели. Більш того, коли він сам подивився, то напевно подумав: слухай, а вони нічим не поступаються досвідченим гравцям. Ці футболісти дійсно знаходяться на дуже високому рівні. Ви бачите, що Маркос Антоніо, який вже зайняв місце в основі, завоював довіру. Незважаючи на те, що він маленький, щупленький, у цього гравця величезний потенціал. Тете - я думаю, що багато вболівальників в нього вже закохані. Подивіться Фернандо - теж дуже хороший гравець. Майкон - сталося нещастя, він зламався. Будемо сподіватися, що він швидше відновиться. Додо, якого ми купили. Я в нього теж дуже сильно вірю, він зараз в оренді в Португалії, правий захисник. Сіпріано - не грав у нас, але теж відноситься до кращих молодих талантів Бразилії. Шість бразильських молодих гравців. Всі вони - гравці молодіжної збірної Бразилії. Всі великі-великі таланти.

Хто з них коштуватиме дорожче або дешевше, дуже важко передбачити, хто з них швидше адаптується, а хто пізніше - теж треба почекати. Я думаю, що ми посилені добре, потрібно мати терпіння і розкрити всіх гравців, яких ми придбали. Мені здається, зараз в “Шахтарі” є дуже велика конкуренція. І у тренера болітиме голова, кого поставити, кого не поставити, кому довірити, а кому - ні", - зазначив Ахметов. 

Відео інтерв'ю:

Нагадаємо, 26 травня в рамках 31 туру УПЛ футболісти донецького клубу "Шахтар" з рахунком 4:0 завдали нищівної поразки ФК "Маріуполь". На ОСК "Металіст" у Харкові м'ячі забили Дентіньйо (52-а хвилина, 57, 80) і Тете (78). "Шахтар" наразі проводить матчі в якості дострокового чемпіону України. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-