Світоліна і Вільямс поділилися враженнями від поєдинку на Ролан Гаррос

Світоліна і Вільямс поділилися враженнями від поєдинку на Ролан Гаррос

Укрінформ
Перша "ракетка" України Еліна Світоліна і екс-перша "ракетка" світу американська тенісистка Вінус Вільямс поділилися враженнями від поєдинку на старті Відкритого чемпіонату Франції (Ролан Гаррос) у Парижі.

Вінус Вільямс у коментарі БТУ, зокрема, зазначила, що в цьому поєдинку Еліна Світоліна грала дуже добре і скористалася своїми можливостями.

“Еліна грала дуже добре і скористалася своїми можливостями. Я бажаю їй успіху. Якщо у мене щось йде не так, я намагаюся змінити це. Можливо, сьогодні у мене було дуже багато невимушених помилок”, - сказала Вільямс.

Еліна Світоліна у свою чергу зазначила: "Я не замислювалася особливо про те, що у мене була невдала серія матчів (4 поразки поспіль). Мені здається, що всі матчі, які я провела, крім поєдинку в Мадриді, були завзятими. Я анітрохи не втратила впевненість в собі, цей настрій допоміг мені сьогодні провести під тиском хороший матч, це був досить важкий матч. Вінус часом може грати неймовірно, тому це потрібно було приймати і рухатися далі. Я була відразу налаштована на боротьбу і це допомогло пройти через цей матч".

Читайте також: Еліна Світоліна обіграла Вінус Вільямс на старті Ролан Гаррос

Як повідомляв Укрінформ, перша "ракетка" України Еліна Світоліна вийшла до другого кола другого в сезоні турніру серії Grand Slam - Відкритого чемпіонату Франції з тенісу Ролан Гаррос в Парижі із загальним призовим фондом 42 млн 66 тис. євро. У першому раунді змагань посіяна під 9-м номером українська тенісистка завдала поразки екс-першій "ракетці" світу американці Вінус Вільямс (№52 рейтингу WTA), а в другому колі зустрінеться зі своєю співвітчизницею Катериною Козловою.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-