Збірна НУФВСУ-МАУП виграла футбольний чемпіонат Києва серед студентів

Збірна НУФВСУ-МАУП виграла футбольний чемпіонат Києва серед студентів

Фото
Укрінформ
У фіналі «Інфізівці» обіграли «Меркурій» 3:2.

Збірна Національного університету фізичного виховання і спорту України та Міжрегіональної Академії управління персоналом (НУФВСУ-МАУП) стала переможцем ювілейного ХХ чемпіонату міста Києва з футболу серед студентських команд ЗВО сезону 2018-2019. У фіналі «Інфізівці» обіграли СК «Меркурій» (команду Київського національного торговельно-економічного  університету) – 3:2. Про це повідомляє Укрінформ.  

Нагадаємо, футбольний чемпіонат Києва серед студентських команд проходить під керівництвом Футбольної асоціації студентів Києва (ФАСК). В цьому сезоні в турнірі змагалося понад 20 команд. Генеральним партнером ФАСК є ТМ Parimatch.

За традицією фінал студентського чемпіонату відбувся на стадіоні «Динамо» імені В. В. Лобановського. Матч зібрав більше глядачів ніж більшість поєдинків УПЛ на цій арені. Принаймні, центральна трибуна виявилась заповненою вщерть вболівальниками обох команд. Яскраве відкриття завершилось урочистим покладанням квітів до пам’ятника легендарному тренеру «Динамо» Валерію Лобановському.

Читайте також: «Меркурій» та збірна НУФВСУ-МАУП зіграють у фіналі чемпіонату Києва серед студентів

Щодо самого матчу, то він вийшов напруженим і драматичним. Дебютант фіналів - збірна НУФВСУ-МАУП відзначилась першою (Митник). До перерви «Меркурій», який вигравав останні чотири фінали, відігрався (Ільченко). В другому таймі «Інфізівці» протягом п’ять хвилин забили двічі (Хруль і Гайдук), на що фаворити матчу відповіли лише голом Зубленка. У підсумку, 3:2 – перемога і перше чемпіонство збірної НУФВСУ-МАУП.

На урочистому нагородженні високий рівень організації чемпіонату відзначили поважні гості фіналу: заступник міністра освіти і науки України Роман Греба, директор департаменту молоді та спорту КГГА Вадим Гутцайт, ректор НУФВСУ Євгеній Імас, ректор МАУП Микола Курко. На їх думку, турнір став прикладом чесної боротьби та щирих емоцій. «Наша компанія як представник соціально відповідального бізнесу й надалі підтримуватиме студентський спорт, адже він є запорукою дієвої і здорової нації», - сказав представник ТМ Parimatch Вадим Місюра.

Зауважимо, що Футбольна асоціація студентів Києва, яка створена в 1999 році і проводить турніри з футболу і футзалу, вже давно є прикладом вдалого залучення студентів до активних форм здорового способу життя. Додамо, що студентський спорт – це не лише здорове покоління, але й потенційна зміна для спорту вищих досягнень. Адже саме на рівні студентських турнірів готуються майбутні переможці дорослих чемпіонатів та Олімпіад.       

Нагадаємо, в півфіналах збірна НУФВСУ-МАУП обіграла команду Київського університету імені Б. Грінченка 2:1, а СК «Меркурій» (КНТЕУ), завдав поразки команді Національної Академії внутрішніх справ 3:1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-