Хочеться попрацювати в АПЛ, Бундеслізі, але завжди повертатимуся до Києва - Фонсека

Хочеться попрацювати в АПЛ, Бундеслізі, але завжди повертатимуся до Києва - Фонсека

Відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу “Шахтар” Паулу Фонсека розповів, в яких чемпіонатах ще хотів би попрацювати.

Паулу Фонсека в інтерв’ю FPFutebolOficial, зокрема, зазначив, що завжди хотів попрацювати в англійській Прем’єр-лізі, але дуже привабливою для нього є і німецька Бундесліга.

“Це не секрет, що я хочу попрацювати в Англії. Але наразі є й інший чемпіонат, який приваблює мене. Це Бундесліга, куди іноземному тренеру не так просто пробитися. Думаю, я можу запропонувати щось нове з тактичної точки зору.

Позмагатися в АПЛ з Гвардіолою, з Саррі? Звичайно, хочеться. А ще з Марку Сілвою, з Нуну Ешпіріту Санту. Але наразі не просто проявити себе в Англії, де зібрані кращі тренери світу, в розпорядженні яких кращі футболісти.

Я часто гуляю по Києву, особливо коли хороша погода. Я приїжджаю сюди з дружиною, ми любимо прогулятися по Майдану або Хрещатику. Тут дуже багато людей, магазинів, ресторанів. Я завжди повертатимуся сюди. У мене сильний зв'язок з цим містом на всіх рівнях. У мене тут родина, тому, очевидно, я завжди повертатимуся до Києва”, - цитує Фонсеку Tribuna.com.

Читайте також: Фонсека запевнив, що і наступного сезону очолюватиме "Шахтар"

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, після святкування чемпіонства на харківському стадіоні “Металіст” Паулу Фонсека зазначив, що все вказує на те, що він продовжить очолювати “Шахтар”, адже у нього ще рік контракту з клубом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-