Фонсека запевнив, що і наступного сезону очолюватиме

Фонсека запевнив, що і наступного сезону очолюватиме "Шахтар"

Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу “Шахтар” Паулу Фонсека запевнив уболівальників, що і наступного сезону очолюватиме команду.

Паулу Фонсека після вчорашнього святкування чемпіонства на харківському стадіоні “Металіст”, зокрема, зазначив, що все вказує на те, що він продовжить очолювати команду, адже у нього ще рік контракту з клубом.

“Все вказує на те, що так. У мене ще рік контракту. Шкода, що на стадіонах в Україні не завжди панує така атмосфера. Люди в Україні люблять футбол, і сьогодні було чергове тому підтвердження. Ті, хто є відповідальними за футбол в Україні, повинні вирішити питання з уболівальниками. Думаю, що багато речей, на жаль, не робляться”, - передає слова Фонсеки кореспондент Tribuna.com.

Також наставник донецького “Шахтаря” поділився думками щодо формату українського чемпіонату: “Мушу визнати, що тренерів ніколи не викликали обговорити питання формату чемпіонату. Моя думка - я волів би грати в чемпіонаті з 16-ма командами”.

Читайте також: Фонсека подякував уболівальникам, які відсвяткували чемпіонство з "Шахтарем"

Нагадаємо, 22 травня футболісти “Шахтаря” зіграли проти київського “Динамо” (1:1) поєдинок 30 туру УПЛ в якості дострокових чемпіонів. Попереду залишаються ще два тури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-