Фонсека подякував уболівальникам, які відсвяткували чемпіонство з

Фонсека подякував уболівальникам, які відсвяткували чемпіонство з "Шахтарем"

Відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу “Шахтар” Паулу Фонсека поділився враженнями від завершення сезону-2018/19 в якості чемпіонів України.

Паулу Фонсека після вчорашньої зустрічі з київським “Динамо” (1:1) в рамках 30 туру УПЛ, зокрема, зазначив, що його команда амбітна і була кращою на всіх рівнях протягом усього року, тому цілком заслужено завоювала титул чемпіона.

“Ми були набагато кращими, ніж всі інші суперники. Продовжували грати амбітно. Навіть сьогоднішній матч вже нічого не вирішував, але команда показала свої амбіції. Протягом усього сезону ми були кращою командою на всіх рівнях, і цей титул - більш ніж заслужений.

Рік був дійсно дуже складним. Більш збалансованим, на мій погляд, був минулий сезон. І тим не менше всі чемпіонства були складні. Зараз у нас була можливість відзначити це з уболівальниками, стадіон заповнився, щоб розділити з нами це свято. Підтримка дуже важлива для нас. Я не можу не подякувати нашим уболівальникам. У зв'язку з ситуацією, яку переживає країна, вони розбиті по різних містах, але збираються тут і вболівають за нас. Ця перемога і для них”, - цитує Фонсеку прес-служба ФК “Шахтар”.

Читайте також: "Шахтар" і "Динамо" зіграли внічию у матчі футбольної Прем'єр-ліги України

Як повідомлялося, 22 травня в Харкові національне дербі "Шахтар" (Донецьк) - "Динамо" (Київ) завершило програму чергового, 30-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги. Поєдинок закінчився з рахунком 1:1. Перед початком матчу на стадіоні ОСК “Металіст” був організований Shakhtar Fan Fest для уболівальників, а після фінального свистка відбулася церемонія нагородження “Шахтаря” в якості чемпіона України, яку увінчали піротехнічне шоу і концерт за участю Гайтани, Maruv і Олі Полякової.

Відео церемонії нагородження:

До останнього в цьому сезоні українського класико "гірники" підійшли в статусі дострокового чемпіона і володаря Кубка країни, а також “Шахтар” став найтитулованішим клубом в історії незалежної України.

Читайте також: Форвард “Шахтаря” Мораес пропустить близько місяця через травму

Попереду ще два тури УПЛ. "Важливо дати ігровий час тим, хто виступав не так часто, і ми це зробимо. Звичайно, ми не втрачаємо бажання перемагати. Незважаючи на те що на поле ми вийшли вже чемпіонами, команда серйозно поставилася до матчу і продовжувала показувати амбіції. Саме це я хочу бачити в двох останніх іграх. Є важливі речі, які потрібно заробити: краща атака і оборона. Ми хочемо зберегти це, незважаючи на те, хто буде грати", - зазначив Фонсека.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-