Анатолій Ломаченко відмовився від гонорару за підготовку Усика до бою з Гассієвим

Анатолій Ломаченко відмовився від гонорару за підготовку Усика до бою з Гассієвим

Укрінформ
Анатолій Ломаченко відмовився від гонорару за підготовку українського боксера Олександра Усика до найважливішого бою в його кар'єрі.

Як стало відомо Sport Arena, Анатолій Ломаченко відмовився взяти гроші з Олександра Усика за його підготовку до бою з росіянином Муратом Гассієвим, яка принесла українському боксеру звання абсолютного чемпіона світу в крузервейті.

Анатолій Ломаченко керував тренувальним табором Олександра Усика і в підсумку поєдинок в Москві став одним із кращих в кар'єрі боксера-професіонала. Анатолій Ломаченко відмовився від гонорару з формулюванням, що він це робив “не заради грошей, а заради боксу”.

Читайте також: Усик посів 5 місце в рейтингу The Ring кращих боксерів світу

Відмова тренера від гонорару - вкрай рідкісне явище в професійному боксі. Зазвичай маститому тренеру пропонують 10 відсотків від винагороди, яку отримує боксер. Іноді - просто фіксовану суму. Анатолій Ломаченко є тренером свого сина Василя Ломаченка, а також допомагав готуватися до боїв українським боксерам Олександру Усику та Олександру Гвоздику.

Раніше повідомлялося, що чемпіон WBA і WBO в легкій вазі український боксер Василь Ломаченко ділить зі своїм батьком-тренером свої гонорари 50 на 50.

Фото: sport-express

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-