Футбол: ветеранська збірна України перемогла на Турнірі солідарності в Мадриді

Футбол: ветеранська збірна України перемогла на Турнірі солідарності в Мадриді

Фото
Укрінформ
Збірна України серед футбольних ветеранів здобула перемогу на яскравому фестивалі в Мадриді “Турнір солідарності FEAFV-2019”.

Підопічні Анатолія Дем’яненка на одному диханні пройшли турнірну дистанцію, здобувши головний трофей. Про це повідомляє прес-служба УАФ.

Уперше в історії одного з найпрестижніших ветеранських турнірів Піренеїв, який уже шостий рік поспіль проводить Іспанська федерація асоціацій футболістів-ветеранів (FEAFV), участь у змаганнях нарівні з місцевими клубами взяв представник іншої країни. Це стало черговим підтвердженням авторитету та статусу українського футболу і, зокрема, його ветеранського напрямку.

Склад “синьо-жовтих”, до якого ввійшли найкращі гравці країни кількох останніх десятиліть, одразу зробив її фаворитом турніру: воротар — Віталій Рева, польові гравці — Мирон Маркевич, Олег Собуцький, Володимир Єзерський, Владислав Ващук, Сергій Нагорняк, Богдан Шершун, Едуард Цихмейструк, Сергій Назаренко, Олег Шелаєв, Євген Левченко, Микола Іщенко, Олексій Бєлік, Юрій Максимов, В’ячеслав Шевчук та Руслан Ротань. Найстаршим гравцем змагання став Мирон Маркевич, який вправно діє на правому фланзі у свої 68 років.

Ветеранська збірна України з футболу перемогла на турнірі в Іспанії / Фото: АВФУ

“Мені дуже імпонує підхід до футболу в Іспанії, тут немає дрібниць, усе намагаються робити на найвищому рівні. Сьогодні нам посміхнулася удача. Але й Україна для Іспанії вже є близькою країною. Саме в Києві іспанська збірна перемогла на чемпіонаті Європи, а “Реал” виграв Лігу чемпіонів”, — відзначив Маркевич.

Читайте також: Ротань зіграє за ветеранську збірну України на Турнірі солідарності в Мадриді

Масовий ветеранський футбол в Іспанії об’єднує сотні тисяч людей, а звітний турнір є верхівкою цього величезного айсбергу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-