Ротань зіграє за ветеранську збірну України на Турнірі солідарності в Мадриді

Ротань зіграє за ветеранську збірну України на Турнірі солідарності в Мадриді

Укрінформ
Збірна України з футболу серед ветеранів вперше візьме участь у Турнірі солідарності FEAFV 2019, який відбудеться в Мадриді (Іспанія).

18 травня легенди українського футболу візьмуть участь у Турнірі солідарності FEAFV 2019 в Мадриді на Ciudad Deportiva Rayo Vallecano, а 19-го проведуть гала-матч зі збірною української громади Мадрида, присвячений підтримці української армії в зоні ООС. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Організаторами турне збірної виступили Асоціація ветеранів футболу України та ТОВ “Агробізнес” за підтримки Федерації футболу України, компанії “Епіцентр К” та Посольства України в Королівстві Іспанія.

Турнір солідарності, який вже шостий рік поспіль проводить іспанська Федерація асоціацій футболістів-ветеранів (FEAFV), є одним із найпрестижніших турнірів серед ветеранів на Піренейському півострові. 2019 року збірна України вперше в історії змагань візьме участь у турнірі. За головний приз змагатимуться ветерани клубів “Атлетико” (Мадрид), “Лас-Пальмас”, “Реал Вальядолід”, “Тенерифе”, “Алькоркон”, “Саламанка” та “Райо Вальєкано”.

Неймовірно потужним виглядає склад збірної України: Віталій Рева, Мирон Маркевич, Олег Собуцький, Володимир Єзерський, Владислав Ващук, Сергій Нагорняк, Богдан Шершун, Едуард Цихмейструк, Сергій Назаренко, Олег Шелаєв, Євген Левченко, Микола Іщенко, Олексій Бєлік, Юрій Максимов, В’ячеслав Шевчук та Руслан Ротань.

Відзначимо, що Ротань завершив блискучу професійну ігрову кар’єру лише рік тому і в Іспанії може дебютувати за ветеранську збірну.

Читайте також: Футбол: підопічні Ротаня і Шевченка проведуть спільне тренування в Харкові

Розклад матчів Турніру солідарності FEAFV 2019 групи В:
“Реал Вальядолід” - збірна України (16.00),
Збірна України - “Лас-Пальмас” (17.00),
Збірна України — «Алькоркон» (18.30).

До півфіналів (о 19.15) виходять по дві кращі команди з кожної групи, фінальний матч розпочнеться о 20.15.

Наступного дня, 19 травня, знаковий для чималої української громади в Іспанії матч Збірна української громади Мадрида — збірна України серед ветеранів відбудеться на арені Campo fútbol AFE Polideportivo La Elipa і розпочнеться о 12.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-