Бубка і Гоцул провели збірну України на Кубок Європи зі спортивної ходьби

Бубка і Гоцул провели збірну України на Кубок Європи зі спортивної ходьби

Укрінформ
Збірна України вирушила до Литви на Кубок Європи зі спортивної ходьби.

Перед відльотом збірної України зі спортивної ходьби до Литви, де 19 травня відбудеться Кубок Європи, президент ФЛАУ Ігор Гоцул та президент НОК України Сергій Бубка відвідали Олімпійську базу в Конча-Заспі, де проходив завершальний етап підготовки команди. Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ.

Під час зустрічі Ігор Гоцул обговорив останні тенденції та новини в легкій атлетиці, пріоритети на сезон, підготовку до Токіо-2020 та проведення в Японії перед Іграми навчально-тренувальних зборів. Велику увагу було приділено питанню боротьби з допінгом.

Сергій Бубка в свою чергу зробив акцент на розповіді про власний досвід підготовки та участі в змаганнях високого гатунку: психологічні аспекти, налаштування, дотримання режиму під час тренувального процесу.

За словами старшого тренера збірної України зі спортивної ходьби Дениса Тобіаса, особливу користь від цих зустрічей винесли молоді атлети, які лише починають свій шлях в великому спорті.

Ігор Гоцул та Сергій Бубка побажали спортсменам вдалого виступу на Кубку Європи та виконання олімпійських нормативів.

Читайте також: Збірна України з ходьби провела відкрите тренування перед Кубком Європи-2019

Нагадаємо, 15 травня збірна України зі спортивної ходьби провела відкрите тренування в Олімпійському навчально-спортивному центрі "Конча-Заспа". Кубок Європи-2019 зі спортивної ходьби відбудеться 19 травня в місті Алітус (Литва). Легкоатлети виступатимуть на дистанціях 20 км і 50 км. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-