Зінченко: Грати у фіналі Кубка Англії на

Зінченко: Грати у фіналі Кубка Англії на "Вемблі" - це неймовірне відчуття

Укрінформ
Український захисник англійського футбольного клубу “Манчестер Сіті” Олександр Зінченко поділився очікуваннями від фінального матчу Кубка Англії проти “Вотфорда”.

Олександр Зінченко, зокрема, зазначив, що для нього грати в фіналі Кубка Англії на стадіоні "Веблі" — це неймовірне відчуття.

“У них є дуже хороші гравці, особливо в лінії атаки. Мені подобається, як вони грають, а також їх тренер. Нам буде важко, але в кожній грі ми повинні показувати, що ми з себе представляємо.

Це неймовірне відчуття - грати на цьому стадіоні в фіналі й боротися за титул. Фінал - це завжди особливий матч. Для мене Кубок так само важливий, як і АПЛ. Не знаю, що з цього приводу думають інші гравці, але для мене це так. Це мрія”, - цитує Зінченка Tribuna.com.

Фінал Кубка Англії між клубами “Манчестер Сіті” і “Вотфорд” відбудеться на "Вемблі" 18 травня і розпочнеться о 19.00.

Читайте також: Зінченко першим серед українських футболістів став дворазовим чемпіоном Англії

Нагадаємо, 12 травня в матчі останнього, 38-го туру чемпіонату футбольної прем’єр-ліги Англії (АПЛ) “Манчестер Сіті”, в якому Олександр Зінченко грає на позиції лівого захисника, обіграв на чужому полі “Брайтон” (4:1) і двічі поспіль став переможцем турніру. Зінченко першим серед українських футболістів став дворазовим чемпіоном Англії. Титулом чемпіона Англії також володіє Олег Лужний, який завоював його в складі "Арсенала" 2002 року.

Фото: fourfourtwo.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-