Наставник “Інгульця” не бачить підстав у чомусь дорікати своїм підопічним

Наставник “Інгульця” не бачить підстав у чомусь дорікати своїм підопічним

Укрінформ
Головний тренер петрівського футбольного клубу “Інгулець” Сергій Лавриненко поділився враженнями від фіналу Кубка України з футболу сезону-2018/19, який його команда програла донецькому "Шахтарю" (0:4).

Сергій Лавриненко на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що йому немає в чому дорікнути своїм підопічним.

“Після матчу я подякував своїм хлопцям за той шлях, який вони пройшли до фіналу, і за сам матч. Ми реально розуміли, що “Шахтарю” на сьогодні немає рівних в Україні. Усі бразильці, які вийшли на поле, творили дива. До того ж суперники спіймали кураж, повівши в рахунку. Ми припускалися помилок. Якщо в першій лізі вони проходять, та на такому рівні реалізація стовідсоткова…

Перед матчем Паулу Фонсека сказав, що ми вже переможці, оскільки дійшли до фіналу, що наша команда заслуговує на повагу. Було здорово чути ці слова від такого спеціаліста. Приємно, що після матчу гравці “Шахтаря” подякували нам. Хоч ми поступилися 0:4 при відчутній перевазі суперника, мені немає за що дорікнути своїм підопічним.

Ми хочемо, аби про “Інгулець” говорили позитивно, намагаємося показувати змістовну гру. Ми граємо достатньо видовищно в чемпіонаті — останні матчі це доводять”, - цитує Лавриненка прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: "Шахтар" відповідально поставився до гри з "Інгульцем" - Фонсека

Як повідомляв Укрінформ, футболісти донецького "Шахтаря" з рахунком 4:0 обіграли у середу, 15 травня, "Інгулець" (Петрове) у фіналі Кубка України сезону-2018/19, захистивши титул втретє поспіль. М'ячі на "Славутич-Арені" у Запоріжжі забили Тете (28-ма хвилина і 39-та), Жуніор Мораес (45+2) та Манор Соломон (64). "Інгулець" став першим в історії представником Першої ліги, який зіграв у фіналі Кубка України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-