"Шахтар" відповідально поставився до гри з "Інгульцем" - Фонсека

Відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу “Шахтар” Паулу Фонсека поділився враженнями від перемоги команди в Кубку України.

Паулу Фонсека, зокрема, зазначив, що "гірники" поставилися до матчу відповідально, адже "Інгулець" раніше вибив із турніру трьох учасників Прем'єр-ліги.

“Перш за все я хочу привітати тих, хто отримав нагороди ще до гри: Марлоса, Вернидуба та інших. Це був фінал, і потрібно брати до уваги те, що “Інгулець” раніше вибив із турніру трьох учасників Прем'єр-ліги. Ми прекрасно розуміли: якщо не підійдемо відповідально і з повагою до суперника, то можемо все ускладнити. У підсумку провели дуже серйозний, хороший матч. Знали, що заб'ємо перший гол - і далі буде легше. Так і сталося. Можу лише позитивно відгукнутися про “Інгулець”: вони молодці, бо дійшли до фіналу. Ми здобули перемогу з переконливим рахунком і могли забити ще більше. Гра стала легше завдяки діям моїх футболістів.

Найближчий матч? Думаю, команда буде мотивована. Все-таки це наша найголовніша мета - стати чемпіонами. Хлопці провели відмінний сезон і розуміють, що це дійсно вирішальний момент. Мені їх особливо не потрібно мотивувати: всі налаштовані на те, щоб якомога швидше заробити ще один титул”, - цитує Фонсеку прес-служба ФК “Шахтар”.

Читайте також: "Шахтар" обіграв "Інгулець" і став 13-разовим володарем Кубка України з футболу

Як повідомляв Укрінформ, футболісти донецького "Шахтаря" з рахунком 4:0 обіграли у середу, 15 травня, "Інгулець" (Петрове) у фіналі Кубка України сезону-2018/19, захистивши титул втретє поспіль. М'ячі на "Славутич-Арені" у Запоріжжі забили Тете (28-ма хвилина і 39-та), Жуніор Мораес (45+2) та Манор Соломон (64).

Відео кращих моментів матчу:

Свій наступний поєдинок лідер чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги донецький футбольний клуб “Шахтар” проведе у неділю, 19 травня, проти луганської “Зорі” в рамках 29 туру УПЛ. Поєдинок відбудеться в Запоріжжі на “Славутич-Арені” й розпочнеться о 17.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-