Джима і Підручний отримали від НОК України нагороди кращим спортсменам місяця

Джима і Підручний отримали від НОК України нагороди кращим спортсменам місяця

Фото, відео
Укрінформ
Сьогодні в Олімпійському дому відбулася церемонія вручення нагород кращим спортсменам України за підсумками грудня-2018 та березня-2019.

15 травня свої заслужені відзнаки отримали тріумфатори українського біатлону Юлія Джима та Дмитро Підручний, а також їхні наставники – Урош Велепець та Юрай Санітра. Про це повідомляє Укрінформ.

Через напружений графік роботи успішні представники біатлону традиційно отримують свої відзнаки вже навесні. Для Підручного це перше високе визнання НОК, для Джими – друге.

Джима і Підручний отримали від НОК України нагороди кращим спортсменам місяця / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

“Звання найкращої спортсменки завоювати непросто. Відтоді, як я вперше отримала від НОК цю нагороду, я весь час прагнула здобути її знову. І нарешті вона моя. У мене є бажання – щоб молоде покоління долучалося до спорту й продовжувало нашу справу”, – прокоментувала подію Юлія Джима.

Дмитро Підручний зі свого боку зазначив: “Ще недавно стати найкращим спортсменом місяця було моєю мрією, і зараз це реальність. Дякую всім, хто допомагав мені на шляху до цієї перемоги”.

Читайте також: Біатлон: став відомий склад збірної України для підготовки до сезону-2019/20

Відео церемонії вручення нагород:

Нагадаємо, кращою спортсменкою грудня-2018 Юлія Джима стала завдяки своєму чудовому виступу на першому етапі Кубка світу в словенській Поклюці, де вона виборола “золото”. Також і її березнева “бронза” на чемпіонаті світу в Естерсунді (Швеція) стала приємним поповненням у спортивній скарбничці України.

Дмитро Підручний став українською сенсацією на чемпіонаті світу - обійшовши грізних суперників, він здобув історичну для України перемогу у чоловічій гонці переслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-