"Шахтар" і "Інгулець" визначилися з формою футболістів на сьогоднішній поєдинок

Укрінформ
Донецький футбольний клуб “Шахтар” і “Інгулець” (Петрове) визначилися з формою гравців на сьогоднішній поєдинок в рамках фіналу Кубка України.

Футболісти “Шахтаря” вийдуть на поле запорізької “Славутич-Арени” в традиційних помаранчево-чорних кольорах, футболісти “Інгульця” - у новому жовтому комплекті. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Форма футболістів була затверджена вранці 15 травня на традиційній нараді представників команд та офіційних осіб матчу.

Донецький “Шахтар” вийшов до фіналу Кубку України вдев'яте поспіль, оновивши свій власний рекорд. Для команди з Петрового цей вирішальний поєдинок за національний трофей стане першим. “Інгулець” — 15-й учасник фіналу Кубка України за всю його історію.

Читайте також: Поєдинок між “Шахтарем” і “Інгульцем” збере аншлаг у Запоріжжі - Костюченко

Як повідомлялося, фінальний поєдинок Кубка України з футболу сезону-2018/19 між чинним володарем трофея донецьким “Шахтарем” і ФК “Інгулець” відбудеться 15 травня в Запоріжжі на “Славутич-Арені” і розпочнеться о 21.00. Головним арбітром матчу “Шахтар” - “Інгулець” призначений киянин Євген Арановський.

На стадіоні очікується аншлаг - усі квитки на фінальний матч розіграшу Кубка України з футболу сезону-2018/19 були практично продані станом на вечір 14 травня.

Фото: ingulec.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-