Поєдинок між “Шахтарем” і “Інгульцем” збере аншлаг у Запоріжжі - Костюченко

Поєдинок між “Шахтарем” і “Інгульцем” збере аншлаг у Запоріжжі - Костюченко

Укрінформ
На матчі “Шахтар” - “Інгулець”, який пройде сьогодні в Запоріжжі в рамках фіналу Кубка України з футболу, очікується аншлаг.

Про це повідомив перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко.

“Усі квитки на фінальний матч розіграшу Кубка України з футболу сезону-2018/19 були практично продані станом на вечір 14 травня. Відповідно, на вирішальній грі за один із головних трофеїв вітчизняного футболу, яка вперше відбудеться у Запоріжжі, очікується аншлаг”, - цитує Костюченка прес-служба Федерації футболу України.

Вадим Костюченко також зазначив, що на гостей фіналу очікує велике свято футболу. Запланована цікава розважальна музична програма, а також вручення призів “Футбольні зірки України” в основних номінаціях.

Читайте також: Кубок України з футболу-2018/2019: шлях фіналістів

Як повідомлялося, фінальний поєдинок Кубка України з футболу сезону-2018/19 між чинним володарем трофея донецьким “Шахтарем” і ФК “Інгулець” відбудеться 15 травня в Запоріжжі на “Славутич-Арені” і розпочнеться о 21.00. Головним арбітром матчу “Шахтар” - “Інгулець” призначений киянин Євген Арановський.

Увечері 14 травня “гірники” в повному складі здійснили чартерний переліт за маршрутом Київ — Запоріжжя, футболісти “Інгульця” дісталися Запоріжжя на клубному автобусі. Для "Шахтаря" цей фінальний поєдинок стане 19-м, а "Інгулець" не лише дійшов до фіналу вперше у своїй історії, а й узагалі став першим клубом, який на цій стадії представляє неелітний дивізіон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-