Кубок України з футболу-2018/2019: шлях фіналістів

Кубок України з футболу-2018/2019: шлях фіналістів

Укрінформ
15 травня у Запоріжжі пройде фінальний матч Кубка України з футболу сезону 2018/2019 років. У вирішальній зустрічі на "Славутич-Арені" зустрінуться чинні володарі трофею - футболісти донецького "Шахтаря" та команда Першої ліги "Інгулець" із селища Петрове Кіровоградщини.

"Шахтар" розпочав новий похід за трофеєм на стадії 1/8 фіналу, де в напруженому поєдинку здолав земляків з "Олімпіка" - 3:2, повідомляє Укрінформ.

У чвертьфіналі "гірники" після серії пенальті пройшли "Динамо", основний час - 1:1. У півфінальному матчі донеччани з рахунком 2:0 обіграли "Дніпро-1".

"Інгулець" спочатку у 2-у раунді поза розіграшем ковалівський "Колос" (1:0), а потім пройшов "Мир" з Горностаївки - 3:0.

Після цього жкртвами петрівців сенсаційно ставали клуби Прем'єр-ліги. В 1/8 фіналу підопічні Сергія Лавриненка здолали "Маріуполь" - 3:1, в 1/4-й пройшли львівські "Карпати" - 1:1 (пенальті - 5:4), а у півфіналі обіграли луганську "Зорю" - 2:1.

Читайте також: “Інгулець” готується до фіналу Кубка України з футболу проти “Шахтаря”

Нагадаємо, головним арбітром поєдинку "Шахтар" - "Інгулець", який розпочнеться о 21.00, призначений киянин Євген Арановський. На лініях йому допомагатимуть Сергій Приступа та Євген Петраков (обидва - Київ), четвертий арбітр - Максим Козиряцький (Запоріжжя).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-