У Харкові змагатимуться тенісисти-візочники з 11 країн світу

У Харкові змагатимуться тенісисти-візочники з 11 країн світу

Фото
Укрінформ
У Харкові відкрився міжнародний професійний тенісний турнір Kharkiv Open для тенісистів-візочників.

У змаганнях тенісистів-візочників у Харкові візьмуть участь 24 професійних спортсмени з 11 країн: України, Польщі, Туреччини, Греції, Латвії, Фінляндії, Чехії, Нідерландів, Словаччини, Іспанії, Білорусі. Про це повідомляє izvestia.kharkov.ua.

Міжнародний професійний тенісний турнір Kharkiv Open для тенісистів-візочників проходитиме на майданчиках ТК “Спорт & Корт” і триватиме до 12 травня.

Відкриття Міжнародного професійного тенісного турніру «Kharkiv Open» для тенісистів-візочників / Фото: В’ячеслав Мадієвський, Укрінформ

Турнір Kharkiv Open - це міжнародний професійний турнір для тенісистів на інвалідних візках, який проводиться в Харкові з 2014 року. Він офіційно входить в план тенісних турнірів International Tennis Federation і проходить як частина світової професійної серії UNIQLO Wheelchair Tennis Tour.

Читайте також: На Київщині за рік побудували 21 футбольний майданчик

Теніс на інвалідних візках входить в програму Паралімпійських ігор. Правила такого тенісу практично нічим не відрізняються від звичайних, принциповим є лише право тенісиста-візочника продовжувати розіграш після другого відскоку м'яча від поверхні корту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-