Паулу Фонсека може очолити «Рому» - ЗМІ

Паулу Фонсека може очолити «Рому» - ЗМІ

Укрінформ
Головний тренер «Шахтаря» є пріоритетним кандидатом для римського клубу.

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека в числі претендентів на посаду  наставника «Роми». За повідомленнями La Gazzetta dello Sport, португалець є одним з пріоритетних кандидатів нарівні з Арсеном Венгером.

Контракт Фонсеки з «Шахтарем» діє до 2020-го року. Нещодавно з'явилася інформація, що керівництво «гірників» може влітку змінити португальця на Развана Луческу – сина Мірчі Луческу.

«Рома», яка по закінченню нинішнього сезону хоче запросити нового тренера на зміну Клаудіо Раньєрі, вже намагалася домовитися з екс-тренером «Ювентуса», збірної Італії і «Челсі» Антоніо Конте, проте той відмовився. Також в числі потенційних кандидатів був і Мауріціо Саррі, але він хоче і далі тренувати «Челсі».

Читайте також: Паулу Фонсека влітку може очолити «Мілан»

Також керівництво «вовків» розглядає варіант із запрошенням Арсена Венгера. Але досвідчений француз, згідно з інформацією італійських ЗМІ, зараз веде переговори з «ПСЖ» про можливу посаду спортивного директора паризького клубу.

В чемпіонаті Італії «Рома» веде боротьбу за місце в зоні Ліги чемпіонів. За три тури до фінішу команда Раньєрі посідає шосте місце і відстає від «Аталанти», яка йде на четвертому місці, на три очки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-