Пляжний футбол: збірна України вирушила до Іспанії на відбір Всесвітніх ігор

Пляжний футбол: збірна України вирушила до Іспанії на відбір Всесвітніх ігор

Укрінформ
Збірна України у складі 12 виконавців вирушила до Іспанії, де візьме участь у європейській кваліфікації Всесвітніх пляжних ігор.

Суперником збірної України з пляжного футболу в 1/8 фіналу відбору буде збірна Азербайджану, з якою вони провели два товариські поєдинки на недавньому зборі в Баку (4:3, 3:3). Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Для участі у відборі до Всесвітніх пляжних ігор Євген Варениця запросив 12 виконавців:
воротарі - Віталій Сидоренко, Андрій Неруш;
польові гравці - Дмитро Медвідь, Роман Пачев, Юрій Щериця, Олег Зборовський, Костянтин Макеєв, Іван Глуцький, Дмитро Войтенко, Максим Войток, Андрій Пашко, Максим Хижняк.

Свій поєдинок 1/8 фіналу проти Азербайджану в іспанському місті Салоу Україна проведе 9 травня. Він розпочнеться о 13.15 за київським часом. У разі успіху у чвертьфіналі українські “пляжники” зіграють з переможцем пари Росія — Норвегія.

Читайте також: Тренер українських футболістів: Нам не надто пощастило з жеребом у відборі Пляжних ігор

Чотири прямі перепустки на Всесвітні пляжні ігри в Сан-Дієго (США) отримають півфіналісти відбіркового турніру в Іспанії, за п'яту поборються між собою команди, які програють свої чвертьфінальні поєдинки.

“Звичайно, ми сподіваємося на перемогу в матчі з Азербайджаном. Суперник посідає восьме місце в європейському рейтингу, а ми — шосте. Нам буде нелегко, адже Азербайджан — команда дуже дисциплінована, і вона вже два тижні ретельно готується до турніру. Я бачив її склад — азербайджанці зуміли зібрати всіх найсильніших. Що ж, будемо самовіддано битися. Цим і вирізняється наразі збірна України”, — зазначив наставник “синьо-жовтих”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-