Збірна України залишиться у Дивізіоні 1B світового хокею

Збірна України залишиться у Дивізіоні 1B світового хокею

Фото
Укрінформ
Національна збірна України з хокею й наступного сезону виступатиме у третьому за силою дивізіоні (1В) світового чемпіонату.

Це стало відомо у суботу після того, як у заключному турі чемпіонату світу в Естонії команда Нідерландів програла Румунії (1:3), повідомляє Укрінформ.

Збірна України залишиться у Дивізіоні 1B світового хокею / Фото: Олег Кудрін, Укрінформ

Шайби на майданчику льодової арени "Тондіраба" у Таллінні закинули: Герго Біро (4-та хвилина), Аттіла Гога (21) та Петер Балаж (59) - у румунів; Леф Бур (37) - у голландців.

Таким чином, голландці опустяться до Дивізіону 2A. Вони, як і українці, мають 3 очки, але поступилися нашій команді в очній зустрічі. А виграли чемпіонат румуни, які наступного сезону гратимуть у більш престижному Дивізіоні 1А. 

Втім, українська збірна сьогодні ще має нагоду поповнити свій очковий доробок - о 20.00 пройде заключна гра першості Естонія - Україна. До цього, 0 16.30, відбудеться зустріч Польща - Японія.

Турнірне становище на цю хвилину: Румунія - 13 очок (після 5-ти ігор), Польща - 10 (4), Японія - 6 (4), Естонія - 4 (4), Україна - 3 (4), Нідерланди - 3 (5).

Читайте також: Хокей: капітан збірної України вважає гру команди проти Румунії найгіршою на ЧС

Нагадаємо, у попередніх матчах ЧС-2019, крім перемоги над голландцями (8:1), підопічні Андрія Срюбка мають три поразки - від японців (2:3), поляків (3:7) та румунів (1:5). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-