Ентоні Джошуа збирається відвідати бій Усик - Такам

Ентоні Джошуа збирається відвідати бій Усик - Такам

Укрінформ
Британський боксер Ентоні Джошуа хоче побачити бій українського абсолютного чемпіона у першій важкій вазі Олександра Усика наживо, адже восени може зустрітися з ним в рингу в суперважкій вазі.

За інформацією Sport Arena, чемпіон IBF, WBA і WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа хоче відвідати бій Олександра Усика з Карлосом Такамом, який пройде 25 травня в Оксон-Гіллі (США).

Український боксер є одним із потенційних суперників британця, тому бажання Джошуа подивитися Усика “в справі” в його дебютному поєдинку в “хевівейті” цілком логічно.

Тим більше, якщо все для Усика складеться вдало, бій з Джошуа може відбутися вже восени нинішнього року.

Нагадаємо, 25 травня на арені MGM National Harbor в Оксон-Гіллі (США) чемпіон світу в першій важкій вазі український боксер Олександр Усик проведе свій першій бій у суперважкій вазі. Його суперником стане камерунець Карлос Такам, який за цей бій отримає гонорар у розмірі 800 тисяч доларів. Усик готується до поєдинку в США, де йому допомагає американський боксер Скотт.

Читайте також: Став відомий гонорар Такама за боксерський поєдинок з Усиком

Ентоні Джошуа готується до поєдинку 1 червня, який мав відбутися проти Джаррелла Міллера, але суперника звинуватили у вживанні заборонених препаратів. Наразі на бій з Джошуа претендують Енді Руїс і Майкл Хантер.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-