Став відомий гонорар Такама за боксерський поєдинок з Усиком

Став відомий гонорар Такама за боксерський поєдинок з Усиком

Укрінформ
Став відомий гонорар камерунського боксера Карлоса Такама за бій з українським абсолютним чемпіоном у першій важкій вазі Олександром Усиком.

За інформацією Sport Arena, за бій проти Олександра Усика Карлос Такам отримає гонорар у розмірі 800 тисяч доларів.

До того ж перемога над абсолютним чемпіоном світу в крузервейті допоможе 38-річному уродженцю Камеруну повернутися до списку претендентів на чемпіонське звання.

Наразі в професійній боксерській кар'єрі Такама 4 поразки. Він поступився технічним нокаутом британцям Ентоні Джошуа і Дереку Чісорі, нокаутом Олександру Повєткіну і за очками новозеландцеві Джозефу Паркеру.

Читайте також: Віталій Кличко оцінив перспективи Усика в суперважкому дивізіоні

Нагадаємо, 25 травня на арені MGM National Harbor в Оксон-Гіллі (США) чемпіон світу в першій важкій вазі український боксер Олександр Усик проведе свій першій бій у суперважкій вазі. Його суперником стане камерунець Карлос Такам. Усик готується до поєдинку в США, де йому допомагає американський боксер Скотт.

Раніше рецептом успіху для українського боксера в суперважкому дивізіоні поділився екс-чемпіон світу, а нині мер Києва Віталій Кличко. Він вважає, що Усику необхідно зберегти швидкість і наростити силу удару, щоб перемагати в суперважкій вазі.

Фото: boxingscene.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-