На бій з Джошуа наразі претендують лише Руїс і Хантер — Едді Хірн

На бій з Джошуа наразі претендують лише Руїс і Хантер — Едді Хірн

Укрінформ
Глава Matchroom Boxing Едді Хірн назвав імена основних претендентів на заміну Джареллу Міллеру у поєдинку проти володаря чотирьох поясів суперважкого дивізіону Ентоні Джошуа.

1 червня у поєдинку з Ентоні Джошуа можуть зійтися Енді Руїс або Майкл Хантер.

“Мені подобаються Енді Руїс і Майкл Хантер. Думаю, що ці хлопці можуть провести хороші бої. Руїс - хлопець з характером. Може, він і не виглядає таким атлетом, але він сильний мексиканець, у нього швидкі руки. Хантер - дуже технічний боксер, якого вкрай складно перемогти. Майкл відзначився серією перемог, на ньому може посковзнутися будь-хто.

Є й інші хлопці, які хочуть вийти на ринг. Але для них це лише питання грошей, мені здається, насправді вони не хочуть битися. А для мене важливо організувати класний бій для Джошуа. У Madison Square garden буде 20 тис. чоловік, бій повинен бути справжнім”, - цитує Хірна XSPORT.

Читайте також: На бій з Ентоні Джошуа претендують 6 боксерів

Нагадаємо, поєдинок, яким Ентоні Джошуа збирається дебютувати в США, має відбутися 1 червня в Нью-Йорку на легендарній арені Madison Square Garden. Через позитивну допінг-пробу американського претендента Джаррелла Міллера британцю довелося шукати іншого суперника.

На фото: Е. Хирн/Matchroom Boxing

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-