Укрпошта випустила марку “Валерій Лобановський. 1939—2002”

Укрпошта випустила марку “Валерій Лобановський. 1939—2002”

Фото
Укрінформ
Укрпошта випустила марку “Валерій Лобановський. 1939—2002” із зображенням одного з найтитулованіших тренерів в історії світового футболу.

Урочисте спецпогашення марки з нагоди 80-річчя від дня народження Валерія Лобановського відбулося 18 квітня у Києві у Федерації футболу України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Серед учасників заходу - міністр інфраструктури Володимир Омелян, донька тренера Світлана Лобановська, генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Укрпошта випустила марку “Валерій Лобановський. 1939—2002”/ Фото Павла Багмута

«Дякую Вам за Вашого батька - великого футболіста, великого тренера і великого українця. Він є прикладом для багатьох людей по всьому світу і для мене особисто. Для нас це честь - вшанувати сьогодні пам’ять Валерія Лобановського. Укрпошта випустила спеціальні марки, присвячені Вашому батькові. Відсьогодні вони у продажу, відзавтра - по всьому світові», - сказав Володимир Омелян, звертаючись до доньки Лобановського.

Читайте також: Укрпошта стала фіналістом престижної міжнародної премії

Марка “Валерій Лобановський. 1939—2002” випущена накладом 130 тис. примірників, її вартість становить 8 грн. Із 18 квітня цей знак поштової оплати можна буде придбати у спеціалізованих точках із продажу філателістичної продукції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-