Укрпошта стала фіналістом престижної міжнародної премії

Укрпошта стала фіналістом престижної міжнародної премії

Укрінформ
Укрпошта стала фіналістом World post & parcel awards 2019 — однієї з найпрестижніших премій у сфері поштової та експрес-доставки.

Про це повідомляється на сайті Укрпошти.

"Компанію номіновано на World post & parcel awards 2019 у двох категоріях – “поштові технології для e-commerce” та “соціально відповідальні програми", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що підприємство надало журі програму підтримки електронної комерції E-Export programme, яка включає спеціальні тарифи для експортерів, розвиток онлайн та діджитал-каналів взаємодії з клієнтами, навчання в Е-Еxport school.

Читайте також: Укрпошта виплатила майже 1,9 мільярда монетизованих субсидій

Премія World post & parcel awards існує вже 20 років (до 2015 року мала назву World Mail Awards). У відкритому конкурсі щорічно беруть участь компанії поштової та експрес-доставки і компанії, що створюють технологічні рішення для автоматизації та інформаційного обміну в поштово-логістичній сфері. Журі відбирає із сотень заявок по три найкращі проекти у девʼяти категоріях.

У категорії “Соціально відповідальні програми” в різні роки нагороди отримували пошти Швейцарії, Німеччини, Іспанії, Португалії. У категорії “Поштові технології для e-commerce” найкращими визнавалися пошти Польщі, США, Сінгапуру, Саудівської Аравії, Ірландії.

Укрпошта у цього року відзначена поруч із такими компаніями, як Australia Post та естонська Omniva.

Володарі премії будуть оголошені 18 червня у столиці Ірландії Дубліні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-