Студенти НПУ імені Драгоманова виграли Кубок Києва з футзалу

Студенти НПУ імені Драгоманова виграли Кубок Києва з футзалу

Укрінформ
В КПІ відзначили героїв футзального сезону.

Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова став володарем Кубка Києва з футзалу серед студентських команд Закладів вищої освіти (ЗВО). Організатором змагання стала футбольна асоціація студентів Києва (ФАСК) за підтримки офіційного партнер TM Parimatch. Про це повідомляє Укрінформ.

У середу,17 квітня, в Центрі фізичного виховання та спорту НТУУ КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся фінальний матч Кубка Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО. У фіналі команда НПУ імені Драгоманова обіграла «Будівельник» (Київський національний університет будівництва і архітектури) 5:4.

В першому таймі «педагоги» відігралися з 0:2 і в подальшому вони постійно вели в рахунку, а «будівельники» їх наздоганяли, реалізувавши два пенальті. І все ж останнє слово в поєдинку було за «педагогами», які перемогли 5:4. Таким чином, команда НПУ імені Драгоманова зробила цього сезону золотий дубль, вигравши і чемпіонат, і Кубок.

Фінальній грі передувала церемонія нагородження команд-призерів та кращих гравців ХVІ чемпіонату та першості з футзалу серед студентських команд ЗВО. Зокрема, переможцем турніру в Першій лізі стала команда «Динамо-академія» (Національної академії внутрішніх справ), а кращим бомбардиром – нападник динамівців Ярослав Кругляк.
Читайте також: Завтра відбудеться фінал Кубка Києва з футзалу серед студентських команд

Свої нагороди отримали і кращі команди Вищої ліги. «Бронзою» нагородили «Будівельник» (КНУБА), «срібло» - у збірної Національного університету харчових технологій, «золото» - у НПУ імені Драгоманова. Кращий бомбардир – Олександр Данько (КНУБА). Кращий гравець – Артем Мороховець (НПУ). Кращий тренер – Руслан Мішаровський (НПУ).

«Хочеться подякувати всім, хто підтримував в цьому сезоні студентський спорт. Насамперед, керівникам вишів та соціально відповідальному бізнесу. Усі ви робите велику справу, адже спорт – це здоров’я та майбутнє нації», - заявив на церемонії президент ФАСК та представник ТМ Parimatch Вадим Місюра.

Зазначимо, що фінал Кубка Києва став святом молодості та спорту. На паркеті та переповнених трибунах вирували справжні пристрасті. Гарний настрій вболівальникам забезпечили оркестр барабанщиць та дівчата з групи підтримки. Крім цього, кожен бажаючий міг переглянути трансляцію матчу та нагородженням у прямому ефірі на телеканалі XSport.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-