Завтра відбудеться фінал Кубка Києва з футзалу серед студентських команд

Завтра відбудеться фінал Кубка Києва з футзалу серед студентських команд

Фото
Укрінформ
За трофей сперечатимуться «Будівельник» (КНУБА) та збірна НПУ імені Драгоманова.

Футбольна асоціація студентів Києва (ФАСК) за підтримки генерального партнер TM Parimatch запрошує на фінал між двома кращими студентськими командами столиці з футзалу. Про це повідомляє Укрінформ.

У середу,17 квітня, в Центрі фізичного виховання та спорту НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського» (вул. Верхньоключова 1/26) відбудеться фінальний матч розіграшу Кубку столиці з футзалу серед студентських команд Закладів вищої освіти. У вирішальному поєдинку зустрінуться: команда «Будівельник» з Київського національного університету будівництва і архітектури та збірна команда Національного педагогічного університету ім. Михайла Драгоманова. 

Фінальній грі передуватиме церемонія нагородження команд-призерів та кращих гравців ХVІ чемпіонату з футзалу серед студентських команд ЗВО, яка розпочнеться о 15:00.

Читайте також: Українські футзалісти у вересні проведуть спаринги з Румунією та Грузією

На підбиття підсумків усього футзального сезону запрошені представники керівництва закладів вищої освіти, органів місцевої влади, засобів масової інформації, партнерів організаторів змагань та багаточисельна підтримка команд на трибунах від молоді, яка обирає здоровий спосіб життя.

Трансляція фінального матчу та нагородження у прямому ефірі на телеканалі XSport. Початок о 15:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-