Українські футзалісти у вересні проведуть спаринги з Румунією та Грузією

Українські футзалісти у вересні проведуть спаринги з Румунією та Грузією

Відео
Укрінформ
Головний тренер чоловічої збірної України з футзалу Олександр Косенко оцінив гру своєї команди в товариських матчах із Хорватією та поділився планами на майбутнє.

Олександр Косенко у післяматчевому коментарі, зокрема, зазначив, що у вересні його підопічні проведуть спаринги зі збірними Румунії та Грузії.

“Ми проаналізували збірну Хорватії після першого матчу. Вважаю, що у другому спарингу наша команда зіграла якісніше з точки зору атаки й оборони. Хочу подякувати хлопцям за те, що вони подарували глядачам пристойну гру.

У вересні плануємо провести спаринги зі збірними Румунії та Грузії. Безпосередньо напередодні відбору проведемо навчально-тренувальний збір. Можливо, під час нього зіграємо ще один спаринг”, - цитує Косенка прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Збірна України з футзалу “в суху” розгромила Хорватію в другому спарингу

Відео коментаря:

Нагадаємо, чоловіча збірна України з футзалу у рамках підготовки до основного раунду відбору на ЧС-2020 провела в Запоріжжі два спаринги проти збірної Хорватії — у вівторок, 9 квітня, підопічні Олександра Косенка зіграли внічию (1:1), а в середу здобули впевнену перемогу з рахунком 3:0.

Поєдинки основного раунду відбору до ЧС-2020 відбудуться 22 — 27 жовтня 2019 року. Суперниками "синьо-жовтих" будуть Словенія, Македонія та Косово. За регламентом до еліт-раунду проб'ються збірні, що посіли перші та другі місця в квартетах.

Фото: АФУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-