Збірна України кваліфікувалася до фіналу юнацького Євро-2019 з футзалу

Збірна України кваліфікувалася до фіналу юнацького Євро-2019 з футзалу

Укрінформ
У другому матчі ігрового дня групи 4 Основного раунду юнацького Євро-2019 з футзалу збірна Бельгії розгромила македонців з рахунком 9:0 та зробила підопічних Віталія Одегова недосяжними для всіх опонентів.

Збірна України (U-19) з футзалу після перемоги над збірною Бельгії (3:2) розвинула свій успіх у другому матчі групи 4 Основного раунду Євро-2019 проти Румунії. Про це повідомляє прес-служба Асоціації футзалу України.

Поєдинок Румунія (U-19) – Україна (U-19) відбувся 27 березня і закінчився з рахунком 4:5 (1:2). Після програшу наступного суперника українців у відборі, збірної Македонії, 6 підсумкових очок зробили команду Віталія Одегова недосяжною для всіх опонентів у групі.

Читайте також: Воротар українських футзалістів розповів про готовність команди до гри з Румунією

Таким чином, юнацька збірна України з футзалу достроково кваліфікувалася до фінальної частини Євро-2019, яка триватиме у Ризі з 8 по 14 вересня. У фінальній частині Євро-2019 (U-19) зіграють лише переможці груп, яких усього 7, а також господар змагань – Латвія.

Завтра, 29 березня, українські футзалісти проведуть свій заключний поєдинок у рамках Основного раунду Євро-2019 - зі збірною Македонії, який розпочнеться о 19.30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-