Воротар українських футзалістів розповів про готовність команди до гри з Румунією

Воротар українських футзалістів розповів про готовність команди до гри з Румунією

Укрінформ
Воротар юнацької збірної України Євгеній Козлов розповів про готовність команди до сьогоднішнього протистояння з Румунією в Основному раунді Євро-2019.

Євгеній Козлов, зокрема, зазначив, що команда вийде на матч проти Румунії "з холодною головою і гарячим серцем".

“Впродовж останніх трьох місяців нам вдалося провести 6 товариських матчів зі збірними Італії, Угорщини та Сербії. Це були дійсно цікаві та пізнавальні зустрічі, які неабияк сприяли підготовці нашої команди до поєдинків у Скоп`є.

Збірна Румунії перемогла господарів турніру з рахунком 7:2? Правду кажучи, ми не думаємо про те, з яким рахунком румуни здолали македонців. Безперечно, я згоден, що сьогоднішній матч є вирішальним щодо боротьби за перепустку до фінальної частини Євро-2019. Маємо вийти на матч проти Румунії з холодною головою і гарячим серцем. Вірю, що у нас все вийде”, - цитує Козлова прес-служба Асоціації футзалу України.

Читайте також: Збірна України U-19 з перемоги стартувала в основному раунді Євро-2019 з футзалу

Юнацька збірна України (U-19) з перемоги стартувала у кваліфікації до фінальної частини юнацького Євро-2019, яка з 8 по 14 вересня проходитиме в Ризі (Латвія). 26 березня підопічні Віталія Одегова перемогли збірну Бельгії у матчі-відкритті групи 4 основного раунду юнацького Євро-2019 з рахунком 3:2, а сьогодні, 27 березня, “синьо-жовті” зіграють з Румунією. Поєдинок розпочнеться о 17.00. 29 березня відбудеться поєдинок Україна – Македонія (19:30).

До фінальної частини Євро-2019 серед юнацьких команд потраплять переможці семи груп, де до них приєднається господар змагань – Латвія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-