Президент ФК

Президент ФК "Наполі": Хочу, щоб Анчелотті залишився у нас назавжди

Укрінформ
Президент італійського футбольного клубу "Наполі" Ауреліо Де Лаурентіс дуже задоволений роботою досвідченого тренера своєї команди Карло Анчелотті.

Де Лаурентіс навіть не проти того, щоб цей наставник залишався у клубі назавжди, повідомляє Sport.ua із посиланням на італійські ЗМІ. 

"Я запросив тренера, який любить Неаполь і наш клуб. Згідно з останніми заявами, він хоче залишатися в "Наполі" вісім років. Я ж волію, аби він залишився назавжди. Я орієнтуюся на сера Алекса Фергюсона. Тренер дуже важливий для клубу , адже він представляє його на всіх рівнях", - заявив президент ФК "Наполі".

Нагадаємо, 23 травня 2018-го Анчелотті підписав з "Наполі" трирічний контракт. Нещодавно тренер заявив, що клуб боротиметься за  перемогу в Лізі Європи. В 1/4 фіналу цього туруіру неаполітанці 11-го та 18-го квітня зустрінуться з лондонським "Арсеналом".

Читайте також: Футболісти Швед і Циганков лідирують у голосуванні за кращого гравця місяця УПЛ

За свою тренерську кар'єру 59-річний Анчелотті тричі вигравав Лігу чемпіонів. Крім того, він є єдиним наставником в історії, команди якого здобували "золото" одразу 4-х топ-чемпіонатів - Італії, Англії, Франції та Німеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-