Український біатлоніст Підручний: Хотілося б знову повернутися на п'єдестал

Український біатлоніст Підручний: Хотілося б знову повернутися на п'єдестал

Укрінформ
Тернополянин Дмитро Підручний, який став володарем першої української золотої медалі у чоловічому біатлоні на чемпіонатах світу, прокоментував минулий сезон стріляючих лижників.

Спортсмен, зокрема, зазначив, що лише після приїзду в Україну повністю усвідомив свою перемогу, сообщавет Biathlon.com.ua

"Вже нарешті повністю усвідомив свою перемогу на чемпіонаті світу і просто насолоджуюся цим. У відпустку йду з думками про те, що треба відпочити, адже сезон був дуже складним. Багато сил було витрачено. Тепер всім потрібно просто залікувати травми і відновити сили. Звичайно, хотілося б знову повернутися на п'єдестал. Ці емоції просто незабутні, коли гімн нашої країни звучить на твою честь. Хочеться, щоб це повторювалося якомога частіше", - сказав біатлоніст.

Читайте також: Дмитро Підручний став 18-м у загальному заліку Кубка світу з біатлону

Нагадаємо, 10 березня Підручний виграв "золото" чемпіонату світу в гонці переслідування у шведському Естерсунді. У цілому це третя перемога українського біатлоніста в історії. До цього наші вигравали на етапах Кубка світу. Андрій Дериземля був першим у мас-старті 2003 року, а Сергій Седнєв - в індивідуальній гонці у 2010-у.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-