Збірна України U-21 прибула до Белека, де проведе сьогодні два тренування

Збірна України U-21 прибула до Белека, де проведе сьогодні два тренування

Укрінформ
Сьогодні, 19 березня, молодіжна збірна України почне повноцінну роботу в Туреччині, де візьме участь у міжнародному турнірі.

Підопічні Руслана Ротаня у Белеку проведуть сьогодні два тренування перед міжнародним турніром, перший матч в якому українські футболісти зіграють 21 березня проти Естонії. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Міжнародний турнір у Белеку проходитиме за коловою системою з двома винятками. Оскільки молодіжні збірні Латвії та Естонії, а також Казахстану та Македонії потрапили до одних груп у відборі на Євро-2021 (U-21), матчі між ними проведені не будуть.

У зв'язку з цим для визначення переможця турніру до очкового заліку кожної команди підуть лише три поєдинки. Таким чином, українці стануть єдиною збірною, яка в Туреччині зіграє чотири матчі, однак зустріч з Естонією не додасть їм очок. А от для естонців цей поєдинок матиме турнірне значення.

Читайте також: Визначився календар ігор молодіжної збірної України з футболу на турнірі в Туреччині

Нагадаємо, що цей збір є одним із етапів підготовки команди до офіційних змагань. У відбірковому турнірі Євро-2021 “синьо-жовті" стартують 6 вересня матчем із Фінляндією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-