Визначився календар ігор молодіжної збірної України з футболу на турнірі в Туреччині

Визначився календар ігор молодіжної збірної України з футболу на турнірі в Туреччині

Укрінформ
Готуючись до кваліфікації Євро-2021, молодіжна футбольна збірна України (U-21) з 21-го по 26 березня  братиме участь у міжнародному турнірі в Белеку (Туреччина). 

Окрім підопічних Руслана Ротаня, в ньому зіграють молодіжні команди Естонії, Латвії, Македонії та Казахстану, повідомляє прес-служба ФФУ.

Розклад матчів турніру:

21.03. Естонія - Україна

22.03 Україна - Македонія

22.03 Казахстан - Латвія

24.03 Македонія - Латвія

24.03 Казахстан - Естонія

25.03 Україна - Казахстан

26.03 Латвія - Україна

26.03 Естонія - Македонія.

Футбольні змагання в Белеку проходитиме за коловою системою з двома винятками. Оскільки молодіжні збірні Латвії та Естонії, а також Казахстану та Македонії потрапили до одних груп відбору на Євро-2021, матчі між ними проведені не будуть. У зв'язку з цим для визначення переможця турніру в очковий залік кожної команди підуть лише три поєдинки. Таким чином, українці стануть єдиною збірною, яка у Туреччині зіграє чотири матчі, однак зустріч з Естонією не додасть їм очок. А от для естонців цей поєдинок матиме турнірне значення.

Читайте також: Футбол: на турнірі в Хорватії жіноча збірна України фінішувала третьою

Молодіжна команда України планує розпочати свій перший збір під керівництвом Руслана Ротаня 18 березня. Нагадаємо, що у відбірному турнірі Євро-2021 "синьо-жовті" стартують 6 вересня поєдинком з Фінляндією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-