«Мілан» - головний претендент на перемогу в міланському дербі

«Мілан» - головний претендент на перемогу в міланському дербі

Інфографіка
Укрінформ
Андрій Шевченко досі кращий бомбардир міланського дербі.

Сьогодні, 17 березня, в Італії пройде одне з найцікавіших дербі Європи. «Мілан» зіграє в Серії А з «Інтером», початок о 21:30, і спробує закріпитися на третьому місці в турнірній таблиці. Адже зараз «россонері» випереджають свого найближчого суперника лише на один заліковий пункт. Про це повідомляє Укрінформ.

Не так давно це було одне з найбільш очікуваних протистоянь для українських уболівальників. Адже саме за «Мілан» грав нинішній головний тренер збірної України Андрій Шевченко. До речі, Шева досі кращий бомбардир міланського дербі, на його рахунку 14 голів, і лише слідом з 13 забитими м'ячами йде легендарний Джузеппе Меацца.

Читайте також: "Лаціо" обіграв по пенальті "Інтер" у чвертьфіналі Кубка Італії з футболу

Проте, матчі «Мілана» і «Інтера» залишаються не менше захоплюючими. Якщо ж брати загальну статистику зустрічей цих команд в чемпіонаті, то тут цифри на стороні «нерадзуррі» - 71 перемога проти 62 у «Мілана» (при 58 нічиїх). Втім, якщо говорити лише про найближчий матч, то нині у кращій формі «россонері», які йдуть на серії з п'яти перемог. Аналітики Parimatch дають їм 38% на перемогу (32% у «Інтера»). До того ж не варто забувати, що напередодні в четвер «нерадзуррі» грали в Лізі Європи з «Айнтрахтом» і у них було менше часу на підготовку і відновлення.

До речі, «Мілан» міг залишитися без свого головного тренера Дженнаро Гаттузо, йому загрожувала дискваліфікація, бо минулої суботи суддя вилучив його з технічної зони під час матчу з «К'єво». В результаті він отримав штраф в 15 тисяч євро. Що ж стосується «Інтера», то він підготував незвичайний сюрприз. Команда зіграє в спеціальних футболках, які виконані в дизайнах 10 форм з найбільш пам'ятних сезонів останніх 20 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-