Бокс: Піскун і Пеганова поділилися очікуваннями від дебюту

Бокс: Піскун і Пеганова поділилися очікуваннями від дебюту "Українських левиць"

Відео
Укрінформ
Виконавчий директор Федерації боксу України Донатас Піскун та керівник проекту "Українські левиці" Мирослава Пеганова поділилися очікуваннями від вечору боксу, який відбудеться у Львові 22 березня.

Донатас Піскун і Мирослава Пеганова в інтерв’ю прес-службі Федерації боксу України, зокрема, розповіли про ідею створення команди та перспективи розвитку українського жіночого боксу.

“Міжнародний досвід, який боксерки зможуть отримати в команді “Українські левиці”, буде дуже доречним для них перед Європейськими іграми, чемпіонатом Європи та чемпіонатом світу”, - сказав Донатас Піскун.

“Наразі весь склад команди знаходиться в Казахстані на зборах. Після закінчення зборів відбудеться турнір. Потім команда повернеться до Києві і відразу вирушить до Львова на вечір боксу, на дебют “Українських левиць”, - зазначила Мирослава Пеганова.

Читайте також: Збірна України у березні зіграє проти Польщі в рамках Ліги жіночого боксу

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, 22 березня у Львові відбудеться перший матч Ліги жіночого боксу між “Українськими левицями” та збірною Польщі. Найкращі боксерки України наполегливо готуються до цього протистояння.  Матчеву зустріч двох потужних команд супроводжуватиме шоу-програма, вінцем якої стане виступ Злати Огнєвіч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-